网站标志
点评详情
发布于:2019-4-16 01:48:15  访问:6 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Αξίζουν πολλά οι παίκτες μου»
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Αξίζουν πολλά οι παίκτες μου»
«Αξίζουν πολλά οι παίκτες μου» SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Τα καλύτερα είπε για τους ποδοσφαιριστές του ο Γκιγέρμο Όγιος.
Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη (2-0) στις Σέρρες ο τεχνικός του Ηρακλή, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: ««Δεν θα μπορέσω να ξεκινήσω και να μην ευχαριστήσω και πάλι τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ο οποίος είχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του καθ` όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Για τον λόγο αυτό εμείς έπρεπε να επιστρατεύσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι σημαντικό. Πρέπει όμως εκτός από αυτό να δούμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε συνολικά στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάποιο γκολ. Όμως παρά τις δυσκολίες, η ομάδα μου είχε αυτοσυγκέντρωση, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι της. Επαιξε με βάση την ταυτότητα που έχουμε δώσει όλο αυτό τον καιρό».
Σε ερώτηση για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο, είπε: «Δουλεύω σε μία μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις και όταν βρίσκεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, τότε γνωρίζεις από μέσα τα συναισθήματα του κόσμου της. Υπάρχει δρόμος ακόμα για εμάς. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μην προτρέχουμε. Εχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι ένα με εμάς και τον ευχαριστούμε γι` αυτό».
Για τις οικονομικές δυσκολίες, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ είπε: «Εμείς κοιτάμε τη δουλειάς μας. Αυτό ξέρουμε, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ γι` αυτό είμαστε εδώ. Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και όσο άβολες και αν είναι οι καταστάσεις αυτές προσπαθούμε όλοι μαζί να τις επιλύσουμε μέρα με τη μέρα. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ αυτό που ξέρω είναι τι γίνεται στο παρόν και αυτό είναι πως κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ενωμένοι».
Για το σερί των έξι νικών σε επτά παιχνίδι, απάντησε: SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου και μόνο. Μόνοι τους το πέτυχαν αυτό. Εγώ αυτό που εστιάζω είναι ο τρόπος που παίρνουμε τα αποτελέσματα είναι με το στυλ που δουλεύομε και έχουμε περάσει στην ομάδα».
Πηγή: bluearena.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Δεν είμαστε αποτελεσματικοί»
Ο τεχνικός της Γλυφάδας, Λουτσιάνο, έκανε λόγο για αναποτελεσματικότητα μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Μαγούλας.
Ο Βραζιλιάνος είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Το 1-1 δεν με αφήνει ικανοποιημένο, ούτε και τους παίκτες μου. Όποια ομάδα παίζει με δέκα παίκτες, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ πρέπει η άλλη να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να τελειώσει το ματς. Αν όχι, θα το πληρώσει. Παρότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Έπρεπε να νικήσουμε τον Αστέρα, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ θα μας βοηθούσαν οι τρεις βαθμοί.Η Μαγούλα είναι καλή ομάδα και θέλει να φτιάξει κάτι ωραίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 
Σε ερώτηση για τη διαιτησία και τα λάθη που έκανε, σχολίασε: «Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μίλησα γιατί δεν μπορώ να μιλάω στον αέρα για φάσεις που δεν έχω δει και δεν είμαι σίγουρος. Σήμερα είδαν όλοι το ματς. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δίνουν 1 εκατ. ευρώ και να παίρουν όποιον θέλουν. Όλοι προσπαθούμε με παιδιά που ψάχνουν την ευκαιρία τους».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μπήκε ο Γελαδάρης
Καρέ απόντων στη Δόξα Δράμας ενόψει Καβάλας.
Η συγκομιδή τριών πόντων στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει καθηλώσει τη Δόξα Δράμας στις τελευταίες θέσεις. Το πρόγραμμα που ακολουθεί τη θέλει να δοκιμάζεται εκτός έδρας στις δύο προσεχείς αγωνιστικές και οι «Μαυραετοί» πρέπει να διώξουν το άγχος και να πάρουν την Κυριακή (24/11) το θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Το θετικό είναι πως ο Δημήτρης Γελαδάρης συμμετείχε στο πρόγραμμα και υπολογίζεται, όμως εκτός πλάνων έμειναν οι Λιαπάκης, SPYRO GROUP ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ Στεργιανός, Περπερίδης και Μουρατίδης. Ο Κώστας Βασιλακάκης πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει τη 18άδα λίγο πριν τη σέντρα.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://footballleaguenews.gr//teams/north/2012-09-17-11-18-00/item/27538-αξίζουν-πολλά-οι-παίκτες-μου.html
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
深圳市中通阳光科技有限公司  Copyright (C) 2003-2014 粤ICP备12087566号-1
咨询热线:4000-138-633  QQ: 122718572 、768604721
地址:深圳市龙岗区横岗街道松柏社区红花街21号305